ПЪЛНА ЗАЩИТА НА БИЗНЕСА

Поддържайте бизнеса си работещ при всякакви бедствия, като предотвратявате проактивно прекъсванията или незабавно възстановявайки всякакви данни. Продължавайте да растете, правете повече, харчете по-малко. Защитете всяко бъдещо работно натоварване и използвайте всяко хранилище и / или облак. Можете да поддържате разходите си ниски, а производителността висока.

Планове и цени

Cloudbackup SQL

Cloudbackup SQL

8,00 лв.

без ДДС

Архив предназначен предимно за счетоводители и счетоводни къщи, за да архивира базите данни от счетоводните програми (Microinvest, Brainstorm, Aladin и др.)

vSQL Linux

30,00 лв.

без ДДС

 • Виртуален SQL сървър за бази данни
 • OS Linux (Ubuntu, CentOS, Fedora)
 • MSSQL Express, MySQL, PGSQL
 • 2 x vCPU
 • 3 GB RAM
 • 50 GB SSD
 • Backup

vSQL Windows

50,00 лв.

без ДДС

 • Виртуален SQL сървър за бази данни
 • OS Windows Server 2019 Standard
 • MSSQL Express, MySQL, PGSQL
 • 2 x vCPU
 • 4 GB RAM
 • 60 GB SSD
 • Backup

ПРЕДИМСТВА

Защо Cloudbackup SQL?

СИГУРЕН

Защитете целия си бизнес с пълни и надеждни архиви на цялата система, файлове или данни.

НАДЕЖДЕН

Съхранявайте резервни копия на различни устройства за съхранение, включително локални дискове, мрежово съхранение и облак.

ЛЕСЕН ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Лесно възстановяване на цялостната система или избрани файлове, папки, елементи и приложения. 

Все още не сте сигурни, че това е правилното решение за вас?

Свържете се с наш експерт или оставете контактите си, за да се свържем с вас в рамките на няколко часа и да ви предложим най-доброто решение за вашия бизнес

Бърза инсталация

Инсталира се за по-малко от 5 минути. Добавете, премахнете или рестартирайте бази данни бързо и лесно 

Без загуба на производителност

Базите данни могат да бъдат архивирани веднъж или няколко пъти на ден и само променените части от базата данни се изпращат до нашите защитени центрове за данни.

Поддръжка

Осигурете непрекъснатост на бизнеса с надеждни и сигурни услуги, подкрепени от 24/7 поддръжка

Пълно възстановяване

Минимизирайте спиранията и опростете възстановяването, като възстановите цели системи без да е необходимо да преинсталират операционната система, приложенията или да преконфигурирате настройките.

Постоянен достъп

Незабавно получавате достъп до архивирана SQL база данни, дори преди тя да бъде напълно възстановена. Вашето време за възстановяване (RTO) може ефективно да бъде намалена до нула. 

Бъдете уведомени

Ще ви изпратим имейл, ако има проблем с архивирането или работата на вашия SQL Server 

Напълно автоматично

Забравете за смяната на касета и дискове. Архивите се извършват автоматично всеки ден – веднъж или няколко пъти на ден, за да отговарят на вашите изисквания. 

Налични версии

За да възстановите база данни, можете просто да изберете от последните версии, които искате да възстановите, след което да изберете базата данни за възстановяване. 

Гарантирано Качество

24/7 Техническа поддръжка

Компютърната поддръжка е спокойствието, от което се нуждае всяка модерна и развиваща се компания, която иска да осигури нормална и безпроблемна работна обстановка за своите служители. Ако имате нужда от информация относно нашите услуги или въпроси свързани със запитвания или заявки, приканваме Ви да се свържете с нас.

30 дни безплатен SQL backup

Тествайте безплатно 30 дни нашата услуга, без обвързване. Целта на архивирането е да създаде копия на данни, които могат да бъдат възстановени в случай на първична повреда на данни като хардуерна или софтуерна повреда, повреда на данни, злонамерена атака (вирус или зловреден софтуер) или случайно изтриване на данни.

ЗАЯВЕТЕ 30 ДНИ БЕЗПЛАТЕН ПЕРИОД ЗА УСЛУГА